‘Een onvergetelijke week, eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Er is zoveel gebeurd, maar wat nu precies? Een combinatie van alle dingen bij elkaar heeft er voor gezorgd dat ik het waarom ben gaan inzien. Het waarom van mijn klachten. De reden waarom herstel tot nu nog niet volledig mogelijk was. De gesprekken en EMDR bij Erik, de sessies in het water bij Montse, de natuur, de boottochten, de wandelingen, bezoek bij Korbi, de training met Hoby, de ochtend- en avondsessies en het springen uit het vliegtuig waren voor mij een gouden combinatie die inzichten hebben gegeven. Die weer gezorgd hebben voor een twinkeling in mijn ogen, het afnemen van mijn pijnklachten en de lach weer op mijn gezicht. Deze reis heeft me weer meer in balans gebracht. Een reis die ik samen met mijn broer en de andere reizigers mocht beleven en delen. Een onbeschrijfelijke reis met mooie stappen voorwaards.​’

  • Cognitive Travel reis 2021