Beste Cliënt,

U kunt bij ons terecht voor Generalistische Basis GGZ (GBGGZ, ‘1e-lijn’) en Specialistische GGZ (SGGZ, ‘2e-lijn’) zorg. U kunt zich aanmelden door te bellen naar: 0492-476003. U dient wel in bezit te zijn van een geldige verwijsbrief door huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist.

Mijn visie.

Ik heb de visie dat mensen met hersenletsel aandacht verdienen en dat men die aandacht in onze praktijk ook moet krijgen. Ik neem tijd voor u en probeer me met al mijn energie in te zetten om klachtenvermindering in gang te zetten. Ook zorg ik ervoor dat andere medisch specialisten mede uw zaak beoordelen wanneer dat wenselijk is.

Passie voor mijn cliënt.

Het moge duidelijk zijn dat de cliënt centraal staat in mijn praktijkvoering en dat u op deskundige wijze en met grote inzet wordt geholpen om een verbetering in uw situatie te creëren. In al de jaren dat ik werk met cliënten is het duidelijk geworden dat mijn kennisvaardigheden gekoppeld moeten zijn aan passie voor het vak en voor u en niet aan andere zaken zoals een overmatige bureaucratie.

- Dr. Erik Matser

Patientenorganisaties, zorgaanbieders en zorgverzekeraars hebben gezamenlijk een veldnorm voor de kwaliteit voor de curatieve GGZ ontwikkeld. Deze is vastgelegd in het model kwaliteitsstatuut GGZ en maakt zichtbaar wat de betrokken partijen hebben afgesproken over wat goede zorg is.